viernes, 17 de febrero de 2017

Cancel.lació Cursa Torrefarrera 2017



La Junta del C.E. Rural Rural Runners Torrefarrera hem hagut d´acordar i  prendre la decisió més difícil i dolorosa des que varem engegar aquest projecteara ja fa 6 anys . Aquesta decisió és la de cancel.lar l'edició 2017 de la Cursa.  Des de fa 6 setmanes ja havíem engegat els preparatius per tornar a compartir un dia meravellós amb vosaltres , repetint el format dels altres anys i incloent-hi una nova distància de 5 Km pels que us voleu iniciar en aquest mon.


El motiu d´aquesta decisió és que el solapament d'actes al nostre municipi aquell mateix cap de setmana( 29,30 d'abril i 1 de maig) , fa que malauradament no puguem garantir ,ni la preparació, ni el bon funcionament de la Cursa per tal de donar-vos tots els serveis que us hem ofert aquests darrers 5 anys.

L'any passat , per sorpresa i sense previ avís, ja ens vam trobar en aquesta mateixa situació . Amb molt d'esforç i voluntat ho vam poder superar i vam tirar endavant la Cursa, però enguany, després de deixar molt clares les nostres peticions abans d´emprendre els preparatius ,  i essent aquestes  acceptades per les organitzacions implicades,  ens tornem a assabentar per les  xarxes socials que el mateix cap de setmana coincideix a Torrefarrera i al mateix lloc, un altre event de gran format.

 El C. E. Rural Runners únicament havíem demanat un cap de setmana a l'any ( que s´escau en 1 de maig des de la seva 1ª edició ) per organitzar la vostra Cursa, la de tots; però aquest cap de setmana ens trobem amb aquest esdeveniment,que fa que sota el nostre punt de vista (per incompatibilitat de dates ,manca de recursos materials , humans , econòmics , etc...) els participants i corredors  hagin d'escollir entre un concert musical i una activitat esportiva.


Per últim , esperant la comprensió i el respecte de tots els estaments implicats davant  d´aquesta difícil decisió  , volem agrair a  tots els corredors , patrocinadors, col.laboradors i organismes la seva implicació i confiança en la Cursa en totes les seves edicions . Als voluntaris us hem deixat pel final , per mostrar-vos que l´ agraïment especial que us tenim . Confiem i desitgem tornar a coincidir  tots plegats   en properes edicions .

MOLTES GRÀCIES  A TOTS/ES I VISCA TORREFARRERA

CLUB ESPORTIU RURAL RUNNERS TORREFARRERA

2 comentarios: