CURSES INFANTILS7ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA

CURSES INFANTILS


Organitza


Patrocina

                                                              Col·labora
   
7ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA
1  MAIG  2019

CURSES  INFANTILS

    " INFORMACIÓ , REGLAMENT I INSCRIPCIONS "


   
Un cop acabades les curses atlètiques de 5 i 10 Km. , el Club Rural Runners Torrefarrera  i l´Ajuntament de Torrefarrera  hem organitzat curses per la mainada amb  la col·laboració de l'Ampa de L´Escola La Creu i Llar d´Infants Ralet – Ralet , el Forn de Pa i Pastisseria Casals i  la Pastisseria Germans Ribes .  Així que us animem a que porteu als nens a córrer , segur que s´ho passaran força bé .
Tot seguit us donem tota la informació necessària per poder participar en les Curses Infantils de la 7ª Cursa Popular de Torrefarrera :
1.- La cursa està oberta a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2003-2015. Tots el nens i nenes hauran d'anar acompanyats d'un adult que se’n responsabilitzi ( pare , mare o tutor/a legal )  .
2. La cursa transcorrerà per un circuit urbà ( Avgda. Europa i rodalies ) i les distàncies seran d'acord amb cada categoria i repartides de la següent forma: 

CATEGORIA
ANY NAIXEMENT
DISTÀNCIA
P-3 
2015
50 mts

P-4

2014
80 mts
P-5
2013
100 mts
PRE BENJAMÍ 
( 1r i 2n )

2011-2012
250-300 mts
BENJAMÍ
 ( 3r i 4t )

2009-2010
500 mts
ALEVÍ ( 5è i 6é )
2007-2008
700-800 mts
INFANTIL
( 1r i 2n ESO )

2005-2006
1000 mts
CADET 
( 3r i 4t ESO )

2003-2004
1000-1300 mts

 * L'organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories en cas de força major. En cas que en una categoria no hi hagi un mínim de 10 corredors, aquests participaran a categoria immediatament superior a la de la seva edat i en el cas que no hi hagi cap categoria superior ho faran en la categoria inferior .

3. Les curses tindran lloc el dimecres 1 de maig de 2019 a la zona esportiva ( davant del pavelló municipal) un cop finalitzada la 7ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA ( adults : 10 i 5 Km.  ) i l'hora aproximada de començament seran les 11:30. Es començarà per les curses de categoria Cadet i Infantil , essent les darreres curses les dels grups de P5 ,P4 i P3 .
4.-Les inscripcions son gratuïtes i es tancaran el diumenge 28 d'abril de 2019 a les 23:59 hores , o bé quant s'arribi als 400 inscrits . Només seran vàlides les inscripcions realitzades mitjançant el formulari electrònic d'inscripció, i no s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa .
En cap cas s'admetran inscripcions passada la data del diumenge 28 d'abril de 2019 , o quant es superin els 400 inscrits , ni tampoc s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. 
Tots els nens rebran el seu dorsal el mateix dia de la cursa i serà obligatori córrer amb el dorsal visible . Està totalment prohibit participar sense la prèvia inscripció ni dorsal visible. 

INSCRIPCIONS OBERTES - CLICAR AQUÍ
 

5.- Les curses no seran cronometrades de forma oficial i la classificació serà per rigorós ordre d'arribada a meta. En cas de dubte , l'organització tindrà l'última paraula i la seva decisió serà inapel·lable.
6.-Hi haurà una zona delimitada per poder realitzar l´escalfament previ a la cursa  , des d´aquesta zona, l´organització acompanyarà als nens/es fins la línia de sortida .
7.- Hi haurà coca i xocolata gratuïts per a tots els nens i nenes inscrits un cop hagin acabat la seva cursa.  També hi hauran altres obsequis facilitats per les empreses i entitats organitzadores i col.laboradores .
8.- L'organització no es fa responsable davant d'accidents físics i/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos . Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors . 
9.- El representant legal del menor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització consideri oportú. 
10.- Cursa organitzada conjuntament per l´AJUNTAMENT DE TORREFARRERA i el Club Esportiu RURAL RUNNERS TORREFARRERA .
11.- La inscripció a la cursa implica l'acceptació del present reglament.

 Si voleu fer qualsevol consulta sobre les curses infantils contacteu amb aquesta adreça de correu electrònic:    cursatorrefarrera@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario