CURSES INFANTILS

6ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA

CURSES INFANTILS


Organitza


Patrocina

                                                                     Col·labora
   

6ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA

CURSES INFANTILS


" INFORMACIÓ , REGLAMENT I INSCRIPCIONS "


  
 Un cop acabades les curses atlètiques de 5 i 10 Km. , el Club Rural Runners Torrefarrera  i l´Ajuntament de Torrefarrera  hem organitzat curses per la mainada amb  la col·laboració de l'Ampa de L´Escola La Creu i Llar d´Infants Ralet – Ralet , el Forn de pa i Pastisseria Casals i  la Pastisseria Germans Ribes .  Així que us animem a que porteu als nens a córrer , segur que s´ho passaran força bé .

Tot seguit us donem tota la informació necessària per poder participar en les Curses Infantils de la 6ª Cursa Popular de Torrefarrera :

1.- La cursa està oberta a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2002-2014. Tots el nens i nenes hauran d'anar acompanyats d'un adult que se’n responsabilitzi .

2. La cursa transcorrerà per un circuit urbà ( Avgda. Europa i rodalies ) i les distàncies seran d'acord amb cada categoria i repartides de la següent forma: 

CATEGORIA ANY NAIXEMENT DISTÀNCIA
P-3  2014 50 mts

P-42013


80 mts
P-5 2012 100 mts
PRE BENJAMI 
( 1 i 2 )

2010-2011


250-300 mts
BENJAMI ( 3 i 4 )

2008-2009


500 mts
ALEVI ( 5 i 6 ) 2006-2007 700-800 mts
INFANTIL
( 1 i 2 ESO )

2004-2005


1000 mts
CADET ( 3 i 4 ESO )

2002-2003


1000-1300 mts

* L'organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories en cas de força major. En cas que en una categoria no hi hagi un mínim de 10 corredors, aquests participaran a categoria immediatament superior a la de la seva edat i en el cas que no hi hagi cap categoria superior ho faran en la categoria inferior .3. Les curses tindran lloc el dimarts 1 de maig de 2018 a la zona esportiva ( davant del pavelló municipal) un cop finalitzada la 6ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA ( adults ) i l'hora aproximada de començament seran les 11:30. Es començarà per les curses de categoria cadet i infantil , essent les darreres curses les dels grups de P5 ,P4 i P3 .

4.-Les inscripcions son gratuïtes i es tancaran el divendres 27 d'abril de 2018 a les 23:59 hores , o bé quant s'arribi als 400 inscrits . Només seran vàlides les inscripcions realitzades mitjançant el formulari electrònic d'inscripció, i no s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa
En cap cas s'admetran inscripcions passada la data del divendres 27 d'abril de 2018 , o quant es superin els 400 inscrits , ni tampoc s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. 
Tots els nens rebran el seu dorsal el mateix dia de la cursa i serà obligatori córrer amb el dorsal visible . Està totalment prohibit participar sense la prèvia inscripció ni dorsal visible. 


INSCRIPCIONS TANCADESLLISTAT D'INSCRITS - CLICAR AQUÍ

 

5.- Les curses no seran cronometrades de forma oficial i la classificació serà per rigorós ordre d'arribada a meta. En cas de dubte , l'organització tindrà l'última paraula i la seva decisió serà inapel·lable.


6.-Hi haurà una zona delimitada per poder realitzar l´escalfament previ a la cursa  , des d´aquesta zona, l´organització acompanyarà als nens/es fins la línia de sortida .


7.- Hi haurà coca i xocolata gratuïts per a tots els nens i nenes inscrits un cop hagin acabat la seva cursa.  També hi hauran altres obsequis facilitats per les empreses i entitats organitzadores i col.laboradores .


8.- L'organització no es fa responsable davant d'accidents físics i/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos . Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors . 

9.- El representant legal del menor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització consideri oportú. 

10.- Cursa organitzada conjuntament per l´AJUNTAMENT DE TORREFARRERA i el Club Esportiu RURAL RUNNERS TORREFARRERA .

11.- La inscripció a la cursa implica l'acceptació del present reglament.Si voleu fer qualsevol consulta sobre les curses infantils contacteu amb aquesta adreça de correu electrònic :  cursatorrefarrera@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario