CURSES INFANTILSCANCEL.LADA

8ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA

CURSES INFANTILS


Organitza


Patrocina

                                                              Col·labora
   


    " INFORMACIÓ , REGLAMENT I INSCRIPCIONS "

   Un cop acabades les curses atlètiques de 5 i 10 Km. , el Club Rural Runners Torrefarrera  i l´Ajuntament de Torrefarrera  hem organitzat curses per la mainada amb  la col·laboració de l'Ampa de L´Escola La Creu i Llar d´Infants Ralet – Ralet , el Forn de Pa i Pastisseria Casals i  la Pastisseria Germans Ribes .  Així que us animem a que porteu als nens a córrer , segur que s´ho passaran força bé .
Tot seguit us donem tota la informació necessària per poder participar en les Curses Infantils de la 8ª Cursa Popular de Torrefarrera :
1.- La cursa està oberta a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2004-2016. Tots el nens i nenes hauran d'anar acompanyats d'un adult que se’n responsabilitzi ( pare , mare o tutor/a legal )  .
2. La cursa transcorrerà per un circuit urbà ( Avgda. Europa i rodalies ) i les distàncies seran d'acord amb cada categoria i repartides de la següent forma: 


CATEGORIA
ANY NAIXEMENT
DISTÀNCIA
P-3 
2016
50 mts

P-4

2015
80 mts
P-5
2014
100 mts
PRE BENJAMÍ 
( 1r i 2n )

2012-2013
250-300 mts
BENJAMÍ
 ( 3r i 4t )

2010-2011
500 mts
ALEVÍ ( 5è i 6é )
2008-2009
700-800 mts
INFANTIL
( 1r i 2n ESO )

2006-2007
1.000 mts
CADET 
( 3r i 4t ESO )

2004-2005
1.000-1.300 mts

 * L'organització es reserva el dret de modificar al seu criteri les distàncies i/o categories en cas de força major. En cas que en una categoria no hi hagi un mínim de 10 corredors, aquests participaran a categoria immediatament superior a la de la seva edat i en el cas que no hi hagi cap categoria superior ho faran en la categoria inferior .

3. Les curses tindran lloc el divendres 1 de maig de 2020 a la zona esportiva ( davant del pavelló municipal) un cop finalitzada la 8ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA ( adults : 10 i 5 Km.  ) i l'hora aproximada de començament seran les 11:30. Es començarà per les curses de categoria Cadet i Infantil , essent les darreres curses les dels grups de P5 ,P4 i P3 .

4.-Les inscripcions son gratuïtes i es tancaran el diumenge 26 d'abril de 2020 a les 23:59 hores , o bé quant s'arribi als 400 inscrits . Només seran vàlides les inscripcions realitzades mitjançant el formulari electrònic d'inscripció, i no s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa . Podeu accedir al formulari d´inscripció més avall , tot just quan s´acaba  aquest apartat d´   “ Informació , reglament i inscripcions “ 
Tots els nens rebran el seu dorsal el mateix dia de la cursa i serà obligatori córrer amb el dorsal visible . Està totalment prohibit participar sense la prèvia inscripció ni dorsal visible. 

5.-Hi haurà una zona delimitada per poder realitzar l´escalfament previ a la cursa  , des d´aquesta zona, l´organització acompanyarà als nens/es fins la línia de sortida .

6.- Les curses no seran cronometrades de forma oficial i la classificació serà per rigorós ordre d'arribada a meta. En cas de dubte , l'organització tindrà l'última paraula i la seva decisió serà inapel·lable.

7.- Hi haurà coca i xocolata gratuïts per a tots els nens i nenes inscrits un cop hagin acabat la seva cursa.  També hi hauran altres obsequis facilitats per les empreses i entitats organitzadores i col.laboradores .

8.- L'organització no es fa responsable davant d'accidents físics i/o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos . Els pares/mares o tutors legals assumiran en tot cas els danys que es puguin patir o causar els menors . 

9.- El representant legal del menor autoritza mitjançant el formulari d´inscripció a les Curses Infantils  que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització consideri oportú. 

10.- Cursa organitzada conjuntament per l´AJUNTAMENT DE TORREFARRERA i el Club Esportiu RURAL RUNNERS TORREFARRERA .

11.- La inscripció a la cursa implica l'acceptació del present reglament.


CURSA CANCEL.LADA


No hay comentarios:

Publicar un comentario