REGLAMENT - INSCRIPCIONSREGLAMENT 7ª CURSA POPULAR DE TORREFARRERA 2019


 
1. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors d'edat . Els menors  d'edat per poder participar hauran d'anar acompanyats d'una persona major d'edat que se'n faci responsable,  i prèviament , al formalitzar la inscripció , el pare mare o tutor legal han de donar el seu consentiment al present reglament identificant-se amb les seves dades identificatives al mateix formulari d'inscripció.

2. Distàncies :
       5 Km : Circuit urbà per l'interior de Torrefarrera, degudament senyalitzat i marcat cada kilòmetre. Compartirem recorregut amb el primer tram de la cursa de 10Km així que hi haurà un punt on s'indicarà la separació de les curses. No disposarem d'avituallament intermedi.
      10 Km, estarà degudament senyalitzada i marcat a cada quilòmetre. El circuit compren un tram urbà per l'interior del municipi , un tram de camí asfaltat i un altre tram de camí sense asfaltar.  Compartirem recorregut amb el primer tram de la cursa de 5Km així que hi haurà un punt on s'indicarà la separació de les curses. Avituallament al Km 5 aproximadament.
( L'organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major)

3.-Hi haurà avituallament líquid al Km 5 e la cursa de 10Km aproximadament i la línia de meta ambdues curses.

4. La cursa donarà el tret de sortida el dimarts 01 de maig de 2019 a les 10:00 del mati a davant pavelló municipal (zona esportiva), i el temps màxim per a acabar la cursa de 5 Km es de 40 minuts i la de 10 Km de 1 hora i 10 minuts.

5.-El cronometratge de la cursa i les inscripcions seran a càrrec de CHRONOS ITER5 , i es obligatori córrer amb el "xip" corresponent i el pitrall visible.  

6.-La inscripció te un cost de 12 € pels corredors amb xip propi i de 14 € pels corredors que no disposin de "xip". Un cop realitzada la inscripció en cap cas es retornarà l'import de la mateix. Els socis del C.E. RURAL RUNNERS TORREFARRERA faran la inscripció contactant amb la junta o be a l'adreça ruralrunnerstorrefarrera@gmail.com abans del dia 20 d'abril.

7.-Les inscripcions es tancaran el diumenge 28 d'abril de 2019 a les 23:59 hores o quant s'arribi als 200 inscrits a la 5Km i 200 inscrits a la de 10Km. En cas de quedar dorsals disponibles passada la data anteriorment esmentada l'organització es reserva el dret d'acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa, però sempre amb un cost de 15 €, en la modalitat de lloguer de xip.

8.-L'entrega de dorsals i "xip" als participants serà el mateix dia de la cursa de 08:15 a 09:45 i l'organització pot demanar DNI o document similar si ho considera oportú. Queda totalment prohibit participar a la cursa sense inscripció ni dorsal visible. L'organització exclourà i sancionarà qualsevol persona que participi sense el requisits anteriorment esmentats.

9.-Tots els corredors inscrits tindran esmorzar gratuït, i rebran la bossa del corredor amb detalls per confirmar .

10.-Hi haurà trofeus i premis no econòmics als següents participants ( premis no acumulatius, 1 màxim per participant )
     
     10 Km
       3 primers classificades absolutes fèmines
       3 primeres classificats absoluts masculins
       3 primers classificats absoluts masculins
       3 primers classificats veterans masculins (nascuts 1978 o anterior)
       3 primeres classificades veteranes fèmines ( nascudes 1978 o anterior)


5Km

       3 primers classificades absolutes fèmines

       3 primeres classificats absoluts masculins

11.- A banda d'aquests prèmis, la cursa participa en la lliga de ponent, per tant les classificacions puntuaran a totes les categories de la lliga tot i no tenir trofeu.
   

12.- Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants. El servei de guarda-roba finalitzarà a les 11:30 hores13.-Hi haurà zones de pàrquings habilitades per estacionar els vehicles .


14.-L'organització no es fa responsable davant d'accidents físics o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos . Els corredors assumiran els danys que es puguin causar.

15.- El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades,  així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú.  

15.- La inscripció a la cursa implica l'acceptació total del present reglament

5 comentarios:

 1. bones
  en el recorrido que se hace primero el recorrido urbano o primero se sale del pueblo y al final se hace el recorrido urbano
  gracias

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Bones Natàlia, el recorrido empieza por la parte urbana y luego ya vamos por los alrededores.
   Un saludo

   Eliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 3. Aún están abiertas las inscripciones?

  ResponderEliminar